Dej mi podatke ne pa da jih skrivaš pizda!

/spisano nekaj časa nazaj, rahlo nepovezano, saj je osnutek, ne lubi se mi nimam volje dans neki pregledvat in tako objalvjam tk kot je. Že v naprej, verjetno je predolgo, nisem niti predpogledal kako izgleda/

Dolgo nazaj so ugotovili da pač niso vsi zmožni vedet vse. Pa ne da dejansko imaš vse znanje, ampak da folk ne more prenest predelat nekih faktov, ker bi jim posledično pač sfukalo život.

Tako se je začelo lagati celotnem človeštvu. Tako še vedno obstajajo podatki za katere vemo, da obstajajo, a nekdo se je odločil, da lahko ta podatek pride v javnost šele čez 20 let…Da fak? Pa sej ni panike. Štekam. Boh nedi da folk izve da boga ni. Oziroma da verujemo v evolucijo.

Ampak kako se lahk čemurkoli reče pravica, če obstajajo podatki, ki dokažejo marsikaj slabega o marsikaterem človeku in ti podatki ne pridejo v javnost, ker je nek SUBJEKT nekoč reku da pa to še  20 let ne sme prit v javnost. Sploh mi to ne gre v sistem, če gledamo na hitrost života, ki se je pohitrila samo zaradi hitrejšega dostopa do podatkov posledično pa tudi do hitrejšega odziva. Se pravi bodo ti podatki čez 20 let samo en mali paketek, ki ga boš kot spam mail spregledal v sekundi dvajset. Medtem, ko pa bi danes lahko vplivali na položaj nekega posameznika in hkrati posledično na vse njegove prihodnje debilne poteze, ki jih nebi mogel izvesti če bi ti podatki prišli ven veliko prej…

Skratka dandanes, ko podatki švigajo prehitro, in so s tem veliko ljudi spravili do tega, da delajo preveč se še vedno nekdo nekje odloči, da pa je to podatek, ki je za javnost čez 20 faking let!!!

Če dans pozabim kaj je blo včeraj…zakaj morm čakat 20 let da sploh pozabim kaj je bilo v osnovi?

Hotu sem samo rečt da se počutim dost sposobnega, da bom preživel te podatke, sicer sem prepričan, da z življensko spreminjajočimi posledicami, ampak vseeno sem pripravljen. Tut če se izve da boga ni.

Za voljo tega zaupanja mi teh podatkov, sem pripravljen tudi blog zapret.

  • Share/Bookmark

2 odgovorov to “Dej mi podatke ne pa da jih skrivaš pizda!”

  1. Lepi komentira:

    Evo, Nostradamus, dva tedna pred najnovejšo Wikileaks objavo.

  2. Vierd komentira:

    SAM RES!!!
    :)

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.