V naslednjih tednih bomo vsi fuzbalerji

Nisem nek fan, da bi se tresu, ko so tekme fuzbala po tv…še manj pa da bi jim pisal kakšne tekste v podporno knjigo.

Sam kaj pa je ta mislu, ko je to pisal…

Čudim se dejstvu, da njega kao boli kurac…Če bi ga tako bolu kurac, nebi stopu zraven pa napisal tega…ker bi mu blo VSEENO… Pomislite, kakšen gromozanski krik po pozornosi je to. Bogi revež je tako osamljen, da se ubada s knjigami, ki jih nihče ne bo nikoli bral. Skratka tipa bo bolel kurac v naslednjem mescu, ko bomo skos sam o tem fuzbalu govorili…boli ga pa kurac zato ko nima koga da bi se z njim o temu pogovarju…mal grozno, če tk pomislim…

Skratka še enkrat, nisem veliki fan, srednje mi dol visi(fajn so mi lepi goli, sploh tisti, ki padejo iz prostih strelov, pa še to posnetki le-teh, kje se mi lubi cele tekme gledat), sam dajle, ko bojo pa naši tam skakali, bomo pa itak vsi mal “drugačni” zarad tega. Ali se motim?

 • Share/Bookmark

Tags: , ,

7 odgovorov to “V naslednjih tednih bomo vsi fuzbalerji”

 1. dyboc komentira:

  Motiš se.

  Aja, človek ni nikjer napisu, da mu je VSEENO ane.

 2. vierd komentira:

  BMK- boli me kurac- vseeno mi je ?
  tako si js to predstavljam.

  Se pravi ne boš povohu nobene tekme?

 3. dyboc komentira:

  Tega nism reku, če bom slučajno zmenjen za kak pir glih ko bojo v kafiču tekmo prenašali ne bom glih gledu stran, TV-ja pa drgač itak ne gledam tk da ne bo to neki spremenilo mojga bioritma, ka šele da bi bil kakorkol “drgačn”.

 4. vierd komentira:

  Slučajno se boš za pivo lih med tekmo zmenu :)

  Sprememb bioritma nisem napovedoval…Tut js jih ne pričakujem…samo ziher se bom kdaj zadrl, kar se pri nobenem drugem podobnem festivalu kdo je jači, pač nebi.

 5. Šuško komentira:

  V nedeljo ob 13:30 v MCju (upam). Drugač pa kej velik tekm ne bomo gledali skup, ker ostali dve sta v petek in sredo ob 16:00.
  http://www.rtvslo.si/nostradamus/svetovno-prvenstvo-jar-2010/spored/

 6. [...] Jim je zavpil. Pokasiral denarce, da se sedaj skupaj smejimo. 4 različne dejansko obstajajo, to je huje kot zbiranje unih nalepk. Uno neko prvenstvo, ko je blo zdej pa so vsi neke nalepke zbirali…Ka je že blo? [...]

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.