MAC tegale ni sposoben!

Sicer mors bit res mal prizadet da das neznancu racunalnik in mu zaupas, da ti ga bo celega pripeljal iz Slovenije v Varsavo.

Ob prvem pogledu nanj sem skoraj zajokal, preprican da je konec z njim. Celotna sprednja maska na-pol visi iz skatle. A v zadnjih dveh dneh vse deluje vredu. Do prejle, ko sem sel od doma je jamral samo en usb prikljucek(levi na sliki;ta isti je ze prej imel dneve ko mu nekaj ni pasalo). Upam, da ne bom danes prisel domov ugotavschi, da je pa vendarle nekaj crknalo in da sem se prehitro hvalil s tole objavo.

Vprasanje ki se mi porodi: Ali bi MAC prezivel taksno dogodivscino?

 • Share/Bookmark

6 odgovorov to “MAC tegale ni sposoben!”

 1. ursulka komentira:

  uaaa, grda….

  Bolj kot če bi MAC preživel tole se je za vprašat kk visoko je kj poletel tvoj komp (od trde podlage proti nebu) na poti proti severu.
  enote seveda v metrih…

 2. Primoz komentira:

  Ka je najbolj verjetno je da so ga položili na stranico ko je bil v škatli pa naložili pol tovornjaka gor, da ga je fajn stisnalo…

  Lahka bi pa zbiral tule najbolj originalne razlage tega incidenta.

  Najbolj žalostno je pa to da se nismo niti pozanimali koliko bi prišlo po pošti tole poslat…

 3. Pola komentira:

  Ugh, jaz se vedno prisegam na Ibooka, je letel sem pa tja ze tolikokrat, pa se vedno prav prijazen zgleda in pridno dela. Plus to, da ti ni treba cakat na dostavo.

 4. Šuško komentira:

  Evo, pa maš stroška cca 30€ za novo ohišje.:)

 5. konfuzee komentira:

  porkaduš!

 6. [...] pri prejšnji objavi sem imel računalnik prežet z virusi…prvič odkar znam šteti se mi je zgodilo kaj takega…potem pa je [...]

Komentiraj

Vi ste prijavljen za komentiranje.